Informacije in naročanje: 01/544 20 63   | (!) Nova lokacija: Bohoričeva ulica 5, 1000 Ljubljana   | info@oim.si

OBUTEV

Težko najdete primerno in zdravo obutev?

V našem programu imamo vrhunske čevljarske izdelke priznanih domačih in tujih proizvajalcev obutve, kot so Peko Ortos, Ganter, Bata Medi, Migi idr. Vsi modeli so izdelani iz vrhunskih materialov, primernih za diabetike, revmatike in druge ljudi, ki imajo težave pri izbiri obutve. Nekateri imajo tudi primerne certifikate za oskrbo oseb s sladkorno boleznijo. Nudimo pa tudi raznovrstno obutev za različne terene in dejavnosti: zimsko obutev, pohodne čevlje, čevlje za hojo po mestu, natikače, copate, sandale idr.

Za dodatno udobje in prileganje pa lahko izdelamo vložke po vaši meri za obutev, ki ste si jo izbrali.

 

Dobaviteljstvo MTP

Če ste upravičeni do posebej izdelane obutve, lahko čevlje pri nas prejmete tudi na osnovi izdane Naročilnice ZZZS za medicinsko tehnični pripomoček za artikel Posebej izdelani čevlji, ki jo izda zdravnik specialist. Za postopek oskrbe z MTP kliknite na povezavo:

POSTOPEK OSKRBE Z MTP

Postopek oskrbe z medicinsko tehničnim pripomočkom Posebej izdelani čevlji

Za oskrbo s pripomočkom Posebej izdelani čevlji potrebujete veljavno Naročilnico za medicinsko tehnični pripomoček.

1. korak

Obiščite osebnega zdravnika. Če je ta mnenja, da ste zaradi zdravstvenega stanja upravičeni do Posebej izdelanih čevljev, vam izda napotnico za zdravnika specialista (fiziater, ortoped, diabetolog, kirurg). Naročite se pri specialistu.

2. korak

Specialist ob pregledu oceni, kakšne čevlje potrebujete. Napiše vam izvid in v sistemu Online izda Naročilnico za medicinsko tehnični pripomoček, ki velja 30 dni. V roku 30 dni morate opraviti meritev pri nas ali drugem proizvajalcu obutve, drugače veljavnost naročilnice poteče in morate podaljšati njeno veljavnost pri specialistu, ki jo je izdal.

3. korak

Z naročilnico in izvidi specialista pridete k nam na meritev in oskrbo s primernimi čevlji. Tako pri pregledu kot prevzemu OBVEZNO imejte s sabo svojo zdravstveno kartico.

Za več informacij nas pokličite na 01/544 20 63.